Marko Jevtić (©ARKUS liga)
Marko Jevtić (©ARKUS liga)

Metaloplastika ostaje bez pivotmena

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.02.23. | 10:56

Marko Jevtić se seli na leto u Bidasou

Metaloplastika na leto ostaje bez još jednog važnog igrača. Posle Tunišanina Mohameda Aziza Aidija, koji je početkom januara pojačao Vojvodinu, na leto odlazi i pivotmen Marko Jevtić. Nekadašnji juniorski reprezentativac Srbije odlazi u Španiju u redove Bidasoe.

Španski tim igra ove sezone Ligu Evrope, nekada je bio i šampion Starog kontinenta kada je za ovaj klub igrao Nenad Peruničić pre tri decenije. Trenutno je na sedmom mestu u Asobal ligi. Jevtić će naredne sezone igrati u Bidasou, a ukoliko obe strane budu zadovoljne, saradnja će biti produžena za još dve godine.

Izabrane vesti

Momak rodom iz Bijeljine na 12 mečeva dosadašnjeg toka ARKUS lige postigao je 14 golova. Visok je 194 cm, a rođen je 2001. godine.

Petak, 21.30: (1,30) Bidasoa Irun (9,00) Benidorm (4,40)

Šapčani u svojim vitrinama imaju Kup i Superkup Srbije, a posle prvog dela šampionata se nalaze na trećem mestu, iza Vojvodine i pančevačkog Dinama. Metaloplastika je u sredu dobila Zvezdu u Šumicama sa 35:32 i plasirala se u četvrtfinale Kupa Srbije. Rival četi Vladana Matića u borbi za završni turnir Kupa Branislava Pokrajca je Partizan, a meč četvrtfinale igraće se 22. februara u Šapcu.



tagovi

MetaloplastikaARKUS liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara